e
Banner

Etiketler: kadın için tasıyoruz



DFDS’nin“Kadın için Taşıyoruz” projesi ekrana taşındı


Yayın: 10-08-2020
Kategori: Denizyolu

DFDS’nin, KAGİDER ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesi ekrana taşındı. Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, META Mühendislik Genel Müdürü Melek Yıldız ile HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner’di. Her iki kadın yönetici de sektöre ve projeye ilişkin görüşlerini paylaştı.




‘Kadın için Taşıyoruz’ projesi kadın üreticiler için model oldu



DFDS’nin, KAGİDER ile başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini Bloomberg HT ekranlarına taşıyan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, Kasis Kimya CEO’su Nerma Gökçe ile Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak oldu. Gökçe, Bu vizyoner proje sayesinde DFDS kadın üreticiler için model oluşturdu” diyerek projenin önemini dile getirdi.




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas Jüri Özel Ödülü’nü kazandı


Yayın: 17-11-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas 12. Lojistik Ödüllerinde Jüri Özel ödülü ile ödüllendirildi.  




'Kadın İçin Taşıyoruz' projesine 'Sosyal Sorumluluk' ödülü verildi


Yayın: 24-12-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, 4. CX AWARDS TURKEY kapsamında ”Sosyal Sorumluluk” kategorisinde ödül kazandı. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi İzmirli girişimcilerle buluştu


Yayın: 03-02-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği” Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital toplantıların 2022 yılı ilk ayağı İzmir’de gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen dijital paneller serisinin İzmir durağına Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da katıldı. 




"Kadın İçin Taşıyoruz" projesi, Aydın'da ihracatçılarla buluştu


Yayın: 23-06-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile devam ettirdiği “Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisi ikinci turunda Aydın’daki ihracatçılarla yeniden bir araya geldi. 
 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi Mersin’deki ihracatçılarla yeniden buluştu


Yayın: 18-08-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile devam ettiği “Kadın İçin Taşıyoruz” projesini Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisi ikinci turunda liman kenti Mersin’deki ihracatçılarla yeniden bir araya geldi.